Private YOGA

Här bokar du privata event för dig själv, din familj eller ditt företag

PT YOGA

Vill du träna privat på duCalme kan du boka din PT yoga via receptionen på de tider vi har ledigt i studion. Du kan önska vilken lärare i mån av tillgänglighet. Du köper antingen ett tillfälle eller 5 eller 10 ggr kort. Är du inte medlem sen tidigare måste du registrera dig som medlem först.

Kontakta info@ducalme.se

PRIVATA SÄLLSKAP & EVENT

Vill du ha ett privat event hos oss – För din vänner, din nya produkt eller för ditt företag? Vi har färdiga förslag eller så skräddarsyr vi gärna så det blir precis som du behöver och vill ha det.

När vi har yogaevent hos oss brukar vi erbjuda att komma in och basta ångbastu innan yogapasset som vi brukar rekommendera till 60-75min. Efter brukar vi servera lättare lunch eller frukost beroende på tid på dygnet. Vi brukar räkna med mellan 2-3 timmar för ett event.

Kontakta info@ducalme.se

YOGA & MINDFULNESS PÅ FÖRETAG

IN HOUSE / EVENT / KONFERENS

Behöver du yogalärare som kommer till dig? Antingen vid enstaka tillfället eller med regelbundenhet. Vi gör en behovsanalys tillsammans och skickar rätt person till rätt plats.

Vi erbjuder även ett koncept där vi bygger en yogastudio på ditt företag, kontor hotell eller anläggning och tillhandahåller och utbildar såväl personal och förser dig med utbud av digitala yogaklasser för med frihet och lägre kostnad. Det kallas DuCalme Inhouse Concept, för mer information kontakta Kim@calme.se

HYRA DUCALME

Vill du hyra duCalme och ta med en egen yogalärare eller i något annat syfte som en filminspelning, mottagning eller liknande?

Kontakta oss på info@ducalme.se

Yoga Classes

Hot Classes

Utbildningar

Event & Workshops

Stress Less

Live Online

PT Yoga & Event