Careers

Join us! Be a part of the duC-Team!

Reception
Front desk

Vi söker ofta personal som kan jobba extra i Receptionen med in/utcheckning av klasser, medlemsrådgivning och omhändertagande av studion i det stora hela. Tiderna varierar men är ofta vardagskvällar eller helg.
Skicka ditt CV till info@calme.se

Yoga instruktör

Vi har ordinarie personal som håller minst två klasser av ordinarie utbud i veckan.
Sen tar vi gärna emot gästlärare som kan hålla sporadiska klasser. Du som lärare behöver vara certifierad inom din disciplin och kunna uppvisa certifikat. Vi ber ofta lärare som vi inte känner att hålla en prova på klass.

Lärarassistent

En lärarassistent är en lärare som önskar lära sig mer och är med på vissa klasser och runt studion för att få tillgång till fri träning och erfarenhet till vad som krävs för att arbeta i en yogastudio.

Internship

Ett internship är en möjlighet för en oerfaren lärare att bygga upp erfarenhet av att hålla klass, hitta flöde, sin röst och plats på ett organiskt på ett tryggt sätt som lärarelev på duCalme. Vi rekommenderar att man håller 2 klasser per vecka. Under denna tid får lärareleven träna utan kostnad.

 

Representant – säljare

Vi vill gärna samarbeta med säljare som arbetar mot företagshälsovård, friskvård, event och konferenser. Är du flexibel och vill arbeta lite extra kontakta oss gärna.

Praktikant – Karma Yogi

Vi erbjuder några praktikplatser där man hjälper till runt studion några timmar i veckan och får tillgång till fri träning och erfarenhet till vad som krävs för att arbeta i en yogastudio.
Kontakta karmayogi@ducalme.se

Ambassadör

Är du bloggare, influencer eller sport/ mediaprofil kan du bli ambassadör för DuCalme. Maila oss och berätta om dig själv.