Hot classes

BIKRAM YOGA

Bikramyoga 90 min är originalet till begreppet Hot Yoga och utövas i 40 graders värme.
Det är en fantastisk klass att börja med om man är helt ny till yoga eller helt ny till Hot Yoga. Den är skonsam och samtidigt mycket utmanande vilket är fantastiskt om du känner dig stel eller har skador och behöver rehabilitering.

Läs mer

Bikram Yoga är traditionell HathaYoga grundad av Bikram Choudhury vilken populariserades i början av 1970-talet i USA. Bikramyoga utövas alltid under 90 minuter i ett uppvärmt rum med 26 sammansatta övningar, inklusive 2 andningsövningar. Samma serie världen över, vilket är relativt unikt och mycket användbart om man reser mycket.

Mini Bikram
Bikramyoga erbjuds i klasser av 60, 75 samt den klassiska 90 min, den görs också ibland i en flow-variant där man flätar ihop de klassiska rörelserna.
Är du helt ny kanske du vill börja med de kortare klasserna, men inte nödvändigtvis

FLOW CLASSES

Flowklasserna baseras på Vinyasa Flow som har den klassiska solhälsningen som grund eller delar av strukturen. Detta är effektivt för att bygga bålstabilitet och styrka. Här belastas armar och axlar och rygg så har du skador skall du börja med Bikramserien som är mer anpassad till skador.
Syftet med serien är att öka styrkan i överkropp, core och mage kombinerat med djupare stretchövningar samt att synkronisera andning med rörelse.

Se fler typer av klasser

Slow Start
En klass dig som varit borta från träningen ett tag eller som har skador. Uppbyggande och långsam med mycket stabilitetsträning och grundläggande genomgångar.
Denna klass utförs i 36-38 graders värme och bra om du är ny till yoga.
Boka här!

Slow flow
är en nybörjarvänlig klass gjord i ett flöde mellan andning och rörelse (flow) i ca 38 graders värme. En perfekt klass att börja med om man aldrig gjort ”vinyasa” flow klasser tidigare och grunderna beskrivs tydligt i denna klass.
Boka här!

Morning, lunch & evening flow
Klasserna varierar en aning beroende av tid på dygnet. Morgon, lunch och sena kvällsklasserna är 55-60 min. I samtliga flowklasser har vi inslag av vinyasa där vi belastar armar, axlar och rygg vilket bidrar till att bygga mer core och bålstabilitet.
Boka här!

Strong Flow
är vår mest avancerade klass – superladdad och med utmanande övningar för både styrka, core och kondition 38 graders värme. Ej anpassad för helt nya.
Boka här!

Friday Flow
är en varierande flowklass, ibland med ett tema, där vi har lite högre musik och lite mindre instruktioner. Klassen är mellan 75-90 min och oftast 38-40 graders värme.
Boka här!

Silent Flow
är en klass utan instruktioner när hela klassen rör sig långsamt tillsammans till lugn musik. Serien är oftast bikramserien i ett flöde. Du skall helst ha gjort den tidigare och vara medveten om hur du skall yoga med dina skador. Bikramyogaserien är mer statisk och görs därför i högre värme – ca 40 grader.
Boka här!

Yoga Classes

Hot Classes

Utbildningar

Event & Workshops

Digital Classes

Online Classes

PT Yoga & Event