Cooler classes

Dessa klasser görs i svalare temperatur, i ca 30-32 grader.

MINDFUL YOGA

Vi blandar här yoga, meditation och mindfulness. Klasserna verierar och vi har ofta gästlärare som kommer in och kör klassen. Ta gärna med något du kan lägga över dina axlar för meditationen efter yogan. Golvet är heligt på duCalme och därför alltid varmt och skönt.
Enjoy!

YIN YOGA

Görs i ca 32 graders värmen och innefattar djupa stretchövningar för att stimulera bindväv leder och muskelfästen. Det är en mycket lugn yoga som görs främst sittandes och liggandes på golvet. Här lägger vi fokus på att slappna av, låter tiden och tyngden ta oss in i en djupare stretch. Perfekt komplement till våra mer aktiva yogaformer och mycket effektivt för att släppa stressen och hitta vilan.

Meditation

Vår meditationsklasser varierar beroende på lärare. Det kan vara OSHO Meditationer, Chakrameditationer, Zenmeditationer med fler. Samtliga meditationer är nybörjaranpassade om eget annat avvisas.
Dessa klasser inkluderas ofta i vårt POP UP utbud.

MORE CORE YOGA

Detta är en klass som är perfekt för dig som har eller tidigare har haft problem med ryggen. Serien bygger på att skapa bålstabilitet och genom fler olika vinklar jobbar vi grundligt igenom core och stabiliseringsmusklerna. Den kan göras med eller utan värme vilket angivs vid bokning.

Yoga Classes

Hot Classes

Cooler classes

Event & Workshops

Digital Classes

Online Classes

PT Yoga & Event