BIKRAM YOGA CLASSIC

Bikram Yoga är traditionell Hathayoga grundad av Bikram Choudhury vilken populariserades i början av 1970-talet i USA. Bikramyogaserien utövas alltid under 90 minuter i ett rum uppvärmt till 40°C, bestående av 26 sammansatta övningar, inklusive två andningsövningar.

Bikramserien kan ses som en introduktion till våra övriga alternativ samt väl anpassad för personer med skador eller i olika behov av rehabilitering.

Våra instruktörer är alla utbildade och certifierade inom sitt område. Är du intresserad av instruktörsutbildning Bikram Teacher Training vänligen kontakta receptionen.HOT-FLOW

Hot-Flow är en fusion av olika utvalda övningar och väl beprövad funktionell träningsteknik. Syftet med serien är att öka styrkan i överkropp, core och mage kombinerat med djupa stretchövningar hämtade ur YinYoga Serien.

Serien praktiseras i ett flöde för att förena och sammankoppla andning till rörelse.

Detta är en super-laddad klass för att uppnå maximal styrka och kondition under en flexibel tid. Hot-Flow klasserna varierar mellan 55 minuter, 75 minuter och 90 minuter.

Våra instruktörer är alla utbildade och certifierade inom sitt område. Är du intresserad av instruktörsutbildning Hot-Flow Teacher Training vänligen kontakta receptionen.

B FLOW

Bikram Flow eller som vi kallar den B Flow härstammar direkt från originalet – Bikramserien.
B flow består i stort sätt av samma övningar som i Bikramserien men vi sätter dem samman i ett flöde, rör oss långsammare, tar färre pauser samt adderar två övningar för att stärka core/mage.
Eftersom passet går långsammare och ingen belastning görs på armar/axlar eller handleder är denna serie väl anpassad till nybörjare eller till den typen av skador. B flow görs till musik i 40 graders värme och är ca 55 min långt.
Varmt välkommen!

YIN YOGA

En lugn yoga som görs främst sittandes och liggandes på golvet. Här lägger vi fokus på att slappna av, i en stilla position och låter man tiden och tyngden ta oss in i en djupare stretch.

Yinyogan är mycket lugnande och görs hos oss med ca 32 grader i rummet. Perfekt för att stressa av och hitta vilan.