YOGA, MEDITATION & MINDFULNESS

Dessa klasser görs i svalare temperatur, i ca 30-32 grader.

Nyhet på duCalme!

MINDFUL YOGA

Vi blandar här yoga, meditation och mindfulness. Klasserna verierar och vi har ofta gästlärare som kommer in och kör klassen. Ta gärna med något du kan lägga över dina axlar för meditationen efter yogan. Golvet är heligt på duCalme och därför alltid varmt och skönt.
Enjoy!

CALME VINYASA FLOW

Vinyasaklassen görs i ett flöde och har den klassiska solhälsningen som bas till serien. Övningar görs därefter i repetitiva sekvenser vilken gör klassen mjuk och lätt att följa. Berätta alltid för läraren om du har några skador att ta hänsyn till.
Nybörjare välkomna.

MEDITATION

Vår meditationsklasser varierar beroende på lärare. Det kan vara OSHO Meditationer, Chakrameditationer, Zenmeditationer med fler. Samtliga meditationer är nybörjaranpassade om eget annat avvisas.
Dessa klasser inkluderas ofta i vårt POP UP utbud.

YIN YOGA

Yinyogan handlar om djupa stretchövningar och att balansera upp kroppen inte bara muskulärt utan även i bindväv leder och muskelfästen. Det är en mycket lugn yoga som görs främst sittandes och liggandes på golvet. Här lägger vi fokus på att slappna av, i en stilla position och låter man tiden och tyngden ta oss in i en djupare stretch. Perfekt komplement till våra mer aktiva yogaformer och mycket effektivt för att stressa av och hitta vilan.

 

Fler klasser kommer…