EVENT & EVENEMANG

Ditt företag – dina medarbetare

YOGA & MINDFULNESS PÅ FÖRETAG

In House / Event / Konferens

Behöver du yogalärare som kommer till dig? Antingen vid enstaka tillfället eller med regelbundenhet. Vi gör en behovsanalys tillsammans och skickar rätt person till rätt plats.

Vi erbjuder även ett koncept där vi bygger en yogastudio på ditt företag, kontor hotell eller anläggning och tillhandahåller och utbildar såväl personal och förser dig med utbud av digitala yogaklasser för med frihet och lägre kostnad. Det kallas DuCalme Inhouse Concept, för mer info klicka här.

Kontakta info@ducalme.se

PRIVATA SÄLLSKAP & EVENT

Vill du ha ett privat event hos oss – För din vänner, din nya produkt eller för ditt företag? Vi har färdiga förslag eller så skräddarsyr vi gärna så det blir precis som du behöver och vill ha det.

När vi har yogaevent hos oss brukar man komma in och basta ångbastu innan yogapasset som vi brukar rekommendera till 60-75min. Efter brukar vi servera lättare lunch eller frukost beroende på tid på dygnet. Vi brukar räkna med mellan 2-3 timmar för ett event.

Kontakta info@ducalme.se

HYRA DUCALME

Vill du hyra duCalme och ta med en egen yogalärare eller i något annat syfte som en filminspelning, mottagning eller liknande?
Kontakta oss på info@ducalme.se