BIKRAM YOGA CLASSIC

Bikram Yoga är traditionell Hathayoga grundad av Bikram Choudhury vilken populariserades i början av 1970-talet i USA. Bikramyogaserien utövas alltid under 90 minuter i ett rum uppvärmt till 40°C, bestående av 26 sammansatta övningar, inklusive två andningsövningar.

Bikramserien kan ses som en introduktion till våra övriga alternativ samt väl anpassad för personer med skador eller i olika behov av rehabilitering.

Våra instruktörer är alla utbildade och certifierade inom sitt område. Är du intresserad av instruktörsutbildning Bikram Teacher Training vänligen kontakta receptionen.HOT-FLOW™

Hot-Flow är en fusion av olika utvalda övningar och väl beprövad funktionell träningsteknik. Syftet med serien är att öka styrkan i överkropp, core och mage kombinerat med djupa stretchövningar hämtade ur YinYoga Serien.

Serien praktiseras i ett flöde för att förena och sammankoppla andning till rörelse.

Detta är en super-laddad klass för att uppnå maximal styrka och kondition under en flexibel tid. Hot-Flow klasserna varierar mellan 55 minuter, 75 minuter och 90 minuter.

Våra instruktörer är alla utbildade och certifierade inom sitt område. Är du intresserad av instruktörsutbildning Hot-Flow Teacher Training vänligen kontakta receptionen.

 

B FLOW™

Bikram Flow eller som vi kallar den B Flow härstammar direkt från originalet – Bikramserien.
B flow består i stort sätt av samma övningar som i Bikramserien men vi sätter dem samman i ett flöde, rör oss långsammare, tar färre pauser samt adderar två övningar för att stärka core/mage.
Eftersom passet går långsammare och ingen belastning görs på armar/axlar eller handleder är denna serie väl anpassad till nybörjare eller till den typen av skador. B flow görs till musik i 40 graders värme och är ca 55 min långt.
Varmt välkommen!FIERCE GRACE

Fierce Grace är ett nytt yoga koncept samt varumärke som skapats av Michele Pernetta som introducerade Bikram Yoga till Europa redan 1994. Michele anses även vara en av Europas mest erfarna och kompetenta instruktörer. Konceptet bygger på Bikram, Ashtanga och Ingengaryoga som följer gamla principer och den senaste banbrytande forskning för att uppnå optimala resultat under minsta möjliga tid.

Detta är en unik serie av fem olika klasser som bygger på samma grundläggande övningar och principer, alla med olika inriktning, varaktighet och intensitet. Det kompletta systemet består av Core, Classic, Fierce Grace, Fierce (aka The Beast) och The Fix.

Nu erbjuder vi som första anläggning i Skandinavien Fierce Grace på duCalme.

Våra instruktörer är alla utbildade och certifierade inom sitt område. Är du intresserad av instruktörsutbildning Fierce Grace Teacher Training vänligen kontakta receptionen.