BIKRAM YOGA CLASSIC

Bikram Yoga är traditionell Hathayoga grundad av Bikram Choudhury vilken populariserades i början av 1970-talet i USA. Bikramyogaserien utövas alltid under 90 minuter i ett rum uppvärmt till 40°C, bestående av 26 sammansatta övningar, inklusive två andningsövningar.

Bikramserien kan ses som en introduktion till våra övriga alternativ samt väl anpassad för personer med skador eller i olika behov av rehabilitering.

Våra instruktörer är alla utbildade och certifierade inom sitt område. Är du intresserad av instruktörsutbildning Bikram Teacher Training vänligen kontakta receptionen.HOT-FLOW™

Hot-Flow är en fusion av olika utvalda övningar och väl beprövad funktionell träningsteknik. Syftet med serien är att öka styrkan i överkropp, core och mage kombinerat med djupa stretchövningar hämtade ur YinYoga Serien.

Serien praktiseras i ett flöde för att förena och sammankoppla andning till rörelse.

Detta är en super-laddad klass för att uppnå maximal styrka och kondition under en flexibel tid. Hot-Flow klasserna varierar mellan 55 minuter, 75 minuter och 90 minuter.

Våra instruktörer är alla utbildade och certifierade inom sitt område. Är du intresserad av instruktörsutbildning Hot-Flow Teacher Training vänligen kontakta receptionen.

 

B FLOW™

Bikram Flow eller som vi kallar den B Flow härstammar direkt från originalet – Bikramserien.
B flow består i stort sätt av samma övningar som i Bikramserien men vi sätter dem samman i ett flöde, rör oss långsammare, tar färre pauser samt adderar två övningar för att stärka core/mage.
Eftersom passet går långsammare och ingen belastning görs på armar/axlar eller handleder är denna serie väl anpassad till nybörjare eller till den typen av skador. B flow görs till musik i 40 graders värme och är ca 55 min långt.
Varmt välkommen!